Путер од лешник - вкусот на кој нема да му одолеете

Новата тегличка од неодамна се придружи во друштвото на нашите путерчиња. Со свежо одбрани органски лешници од наши, македонски одгледувачи кои се печат без сол и 0 додатоци го создадовме овој богат и раскошен Путер од лешник

Природното путерче од лешници претставува вистинско задоволство на кое слободно можеш да му се препуштиш. Овој путер е природен со 100% печени лешници и освен неодоливиот вкус тој со себе носи многу здравствени бенефити.

Зошто е здраво да се јаде путер од кикирики?

Дали сте и вие во групата на верни обожаватели на путер од кикирики? Тогаш веројатно сте ги почувствале извонредните позитивни ефекти кои ова дело на природата ги има врз нашето здравје.

Но, за правилно користење на придобивките од путерот од кикирики како и секоја друга храна, важно е да се консумира правилно, односно да се внимава на количините.

Shopping Cart
X