3 смути рецепти за енергични утра

Прашањето што на многумина од нас ни доаѓа прво кога станува збор за смути, е дали смути е добра и здрава опција за доручек? Одговорот е ДА!

5 рецепти за овесна каша- здрав појадок за секој ден

Кога размислувавме како да ја започнеме категоријата со рецепти, не ни требаше многу време за едногласно да одлучиме дека прво ќе ги споделиме нашите омилени рецепти за подготвување на овесна каша.

 Според нас, не постои подобар начин да го започнете денот, а ова може да го потврдиме и со неколку научно докажани факти.

Shopping Cart
X